Hyppää sisältöön

Vuoden 2023 avustuksilla tuetaan yhdistysten vertais- ja virkistystoimintaa

Yhdistysten vuoden 2023 avustukset on jaettu. Avustuksia myönnettiin kaiken kaikkiaan lähes 100 000 euroa.

Mielenterveyden keskusliitto tukee vuosittain yhdistysten toimintaa toiminta- ja kehittämisavustuksilla. Avustusta haki tänä vuonna 55 yhdistystä ja sitä myönnettiin 54 yhdistykselle. Kaikkiaan avustuksia myönnettiin lähes 100 000 euroa. Kaikki myönnetyt avustukset olivat toiminta-avustuksia, kehittämisavustuksia ei tällä kertaa myönnetty.

Niin avustusta hakeneiden yhdistysten lukumäärä kuin jaettavan avustuksen kokonaissumma laskivat jonkin verran edeltävästä vuodesta. Myönnetyistä varoista n. 70 % kohdentui yhdistysten järjestämään vertaistoimintaan, tapahtumiin, avointen ovien toimintaan, matkoihin ja retkiin.

Seuraava avustushaku avautuu keväällä 2024. Mielenterveyden keskusliitto voi myöntää jäsenjärjestöavustusta sellaiselle jäsenjärjestölle, joka ei saa jo erillistä STEA-avustusta.

Lue lisää avustuksista tai kysy lisätietoja:

Järjestötoiminnan asiantuntija
Helena Koskelo-Suomi
helena.koskelo-suomi@mtkl.fi
050 362 7637

Järjestökoordinaattori
Erkka Öörni
erkka.oorni@mtkl.fi
040 559 0347

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.