Hyppää sisältöön

Seppo-koiran valokuvatuotteilla kerättiin huikea lahjoitus liiton vapaaehtoistoimintaan

Seppo-koiran valokuvakalenteri ja palapeli olivat Ifolorin verkkokaupassa haluttua tavaraa. Jokaisesta ostoksesta lahjoitettiin osa Mielenterveyden keskusliiton vapaaehtoistoiminnan tukemiseen, ja summa kasvoi lopulta yli 4400 euroon.

Vuoden 2020 Hyvän mielen lähettiläänä toiminut Seppo-koira on ollut jälleen hyvällä asialla. Vuoden 2022 Seppo-valokuvakalenteri sekä -palapeli olivat myynnissä Ifolorin verkkokaupassa tammikuun loppuun saakka. Jokaisesta myydystä kalenterista ohjattiin 5 euroa ja palapelistä 3 euroa Mielenterveyden keskusliiton vapaaehtoistoiminnan tueksi.

Nyt kampanja on päättynyt, ja hyväntekeväisyyspottiin kertyi yli 4400 euroa. Sepon omistaja Petteri Poukka kertoo odotusten ylittyneen. Tällaiset tempaukset ovat kaksikolle tärkeitä.

− Olemme tehneet Sepon kanssa lähes vuosikymmenen ajan erilaisia yksinäisyyteen ja ikäihmisiin liittyviä hyvän mielen tempauksia. Tämä on yksi iso meriitti myös meidän kahden yhteisellä taipaleella. Tavoitteemme oli tuoda Mielenterveyden keskusliiton vapaaehtoistoiminnalle näkyvyyttä ja se toteutui.

Vaikka kevät vielä odotuttaa itseään, Sepolle kuuluu vain ja ainoastaan hyvää.

− Kotona Sepolla on kohta puolivuotias ihmispikkusisko, jota hän vartioi paljon. Yhdessä viihdymme vaunulenkeillä ja metsässä. Seppo nauttii elämästä, Poukka kertoo.

Mielenterveyden keskusliitto käynnisti syksyllä 2021 vapaaehtoistoiminnan, jonka kautta mielenterveyden ongelmia itse kokeneet voivat toimia vertaistukena niille, joiden elämässä mielenterveyden ongelmat ovat tässä hetkessä ajankohtaisia.

Sydämelliset kiitokset Sepolle, Petterille ja kaikille Seppo-valokuvatuotteita ostaneille!

Seuraa Seppoa:

https://seppokoira.fi

Facebookissa

Instagramissa

Twitterissä

Haluatko lahjoittaa mielenterveystyöhön?

Mielenterveyden keskusliitto on mielenterveysongelmia itse kokeneiden ihmisten järjestö, joka tarjoaa maksutonta tukea, neuvontaa, kursseja, koulutuksia ja muita tapahtumia kaikille erilaisten mielenterveysongelmien kanssa eläville. Kuka tahansa voi tukea liiton toimintaa lahjoittamalla esimerkiksi MobilePaylla (24482), soittamalla tai verkkopankissa. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.