Hyppää sisältöön

Materiaalipankki

Voit hakea materiaaleja tiedostotyypin, aihealueen tai hakusanan avulla.

Videot

Aktiivinen tauko: Piristystä mielelle

Talviolympialaiset omassa olohuoneessa? Liikkumisen iloa arjessa? Miten saada aikaan hyvä kierre liikkumisen kanssa? Tule mukaan olympialaisiin omassa olohuoneessa.

Katso
Videot

Aktiivinen tauko: Rytmiä päivään

Ruoka osana arkea ja hyvinvointia: mikä merkitys on säännöllisellä ateriarytmillä? Käytännöllistä tietoa ateriarytmistä ja sen hyödyistä. Lisäksi rytmikäs liikeharjoitus.

Katso
Videot

Aktiivinen tauko: Tasapainoillen taitavaksi

Hampaiden pesua yhdellä jalalla? Keinu keinussa? Miksi tasapainon kehittäminen kannattaa? Ja miten sen voi tehdä arjessa helposti harjoituksin? Tehdään yhdessä tasapainoharjoitus.

Katso
Videot

Aktiivinen tauko: Venytellen vetreäksi

Miksi venyttely kannattaa? Millaisia erilaisia venyttelyn muotoja on olemassa? Hieman tietoa venyttelyn hyödyistä ja lisäksi dynaamisen venyttelyn harjoitus.

Katso
Videot

Aktiivinen tauko: Virkeyttä mielelle

Olohuoneen osallistujat -hankkeessa tuotettu video liikkumisen hyödyistä. Millainen vaikutus liikkumisella on mieleen? Lisäksi tehdään helppo harjoitus mielen virkistämiseksi.

Katso
Videot

Aktiivinen tauko: Voimaa arkeen

Olohuoneen osallistujat -hankkeessa tuotettu pieni tietoisku liikkumisen iloista, hyödyistä ja terveysvaikutuksista. Lisäksi lihaksia vahvistava tuolitreeni.

Katso
Videot

Aktiivinen tauko: Yli esteiden

Ei huvita, ei jaksa. Mikä avuksi? Miten motivoida itsensä liikkelle? Käytännöllisiä vinkkejä liikkelle lähtöön.

Katso

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.