Hyppää sisältöön

Materiaalipankki

Voit hakea materiaaleja tiedostotyypin, aihealueen tai hakusanan avulla.

Tehtävät

Arvojen aarrearkku

Arvojen aarrearkku kertoo, mitkä asiat ovat sinulle kaikkein tärkeimpiä. Eli arvosi.

Lataa
Tehtävät

Askeleita arkeen-kalenteri

Kaipaatko pientä kannustusta liikkumiseen? Tuntuuko liikkeelle lähtö työläältä? Kunto nollassa? Ei haittaa yhtään! Askeleita arkeen – kunto-ohjelma on kenties maailman helpoin. Pieniä, lempeitä ja kivoja harjoituksia kotiin ja lähiympäristöön.

 

 

Lataa
Tehtävät

Askeleita luontoon -kalenteri

Kaipaatko pientä töytäisyä luonnossa liikkumiseen tai mukavaa puuhaa retkille? Askeleita luontoon -kalenteri auttaa havainnoimaan luontoa vuoden aikojen mukana. Mukana on pieniä tehtäviä joko itsenäisesti tai yhdessä ratkaistaviksi.

Lataa
Tehtävät

Elämän arvot

Mikä sinulle on tärkeää elämässä? Mitä arvostat? Elämän arvot -tehtävä auttaa pohtimaan mikä on tärkeää ja valitsemaan ne tärkeimmät asiat.

Harjoitus on kehitetty osana Omat Avaimet -toimintaa  ja se sopii käytettäväksi yksilövalmennuksessa.

Lataa
Tehtävät

Elämän palaset

Miten tyytyväinen olet elämääsi? Ja mitä kaikkea elämässä on? Elämän palaset -tehtävän kanssa voit arvioida elämän eri osa-alueita, yksin tai yhdessä.

Lataa
Videot

Esittelyssä: Ehkä joskus vielä töihin? -verkkokurssi

Työelämä voi tuntua mahdottomalta ajatukselta, jos siellä ei ole koskaan ollut. Tai jos sieltä jäi pois vuosia sitten. Silti se on monen unelma. Millaisten tunteiden ja ajatusten läpi moni kulkee, jotta työ olisi taas mahdollista?

Katso

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.