Hyppää sisältöön

Kuinka putosin takaisin työelämään

Sosiaalityöntekijä-kehittäjä ja tutkija Päivi Rissanen oli mielenterveysongelmien vuoksi poissa työelämästä 10 vuotta. Hän palasi työelämään ensin vertaisohjaajaksi ja sittemmin tutkijaksi. Rissanen on tehnyt väitöskirjan omista kokemuksistaan mielenterveyden häiriöihin sairastumistesta ja toipumisesta. Nykyään hän toimii Mielenterveyden keskusliitossa kehittäjänä ja tutkijana.

Millaisia tunteita ja ajatuksia sairastumisen vuoksi työstä pois jääminen aikoinaan aiheutti? Millaisia ajatuksia Rissaselle heräsi omista kyvyistään? Miten hän on kääntänyt sairastamisen ja toipumisen tien vahvuudekseen? Ja miten hän kymmenen vuoden poissaolon jälkeen onnistui palaamaan työelämään?

Katso Päivi Rissasen työhönpaluutarina hänen itsensä kertomana:

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

Ehkä joskus vielä töihin -verkkokurssi

  • Ihmisille, jotka unelmoivat työelämästä ja kaipaavat keinoja ja tukea lähestyä unelmaansa. Käy omaan tahtiisi ja tule mukaan koska tahansa! Kurssi on maksuton.
  • Ilmoittaudu: Ehkä vielä joskus töihin

 

Mielenterveyden keskusliitto -logo, 50 tarinaa mielenterveydestä

Mielenterveyden keskusliitto viettää vuonna 2021 50-vuotisjuhlavuottaan ja julkaisee vuoden aikana 50 tarinaa mielenterveydestä.

Tutustu aiemmin julkaisuihin tarinoihin.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.