Hyppää sisältöön

Kulttuuriliiteristä kaikuvat tangon tahdit

Kulttuuriliiteri-podcastin neljäs jakso on nyt ulkona. Tällä kertaa Kukunorin toiminnanjohtaja Markus Raivio ja Mielenterveyden keskusliiton kulttuurituottaja Nina Tuittu uppotuvat vieraansa kanssa tangon syvimmän olemuksen äärelle.

Astu sisään Kulttuuriliiteriin! Podcastin neljännessä jaksossa heittäydytään tangon pyörteisiin ja kuullaan kuvailutulkkaus Martti Innasen maalauksesta Tangolaulaja vuodelta 1986.

Markus Raivion ja Nina Tuitun kanssa studiossa on keskustelemassa Mielenterveyden keskusliiton uusin kulttuurikummi Kyösti Mäkimattila. Mäkimattila tunnetaan artistina, runoilijana ja lauluntekijänä. Mielenterveyden keskusliiton haastattelussa Mäkimattila kertoi haluavansa tehdä musiikilla hyvää ja lisätä kauneutta ja herkkyyttä ihmisten elämään.

− Uskon, että laulut ja runot ovat parhaimmillaan ihmisille kuin lempeä kosketus.

Kulttuuriliiterin uudessa jaksossa pohditaan miten musiikki voi avata tunnekokemuksia ja kannatella vaikeina hetkinä. Entä mistä syntyy hyvä kohtaaminen ihmisten välillä ja miten pienillä sanoilla voi tehdä hyvää? Pohdintojen myötä Kyösti Mäkimattila kannustaa kuulijoita luovuuden pariin.

Kuuntele Kulttuuriliiterin uusin jakso:

Spotify

Google Podcasts

Podcast on radio-ohjelman kaltainen verkkoon tallennettu äänilähetys. Kulttuuriliiteri on ilmaiseksi kuunneltavissa, eikä sen kuuntelua varten tarvitse ladata erikseen sovelluksia tai rekisteröityä sovellusten käyttäjäksi.

Mielenterveyden keskusliitto viettää vuonna 2021 50-vuotisjuhlavuottaan ja julkaisee vuoden aikana 50 tarinaa mielenterveydestä. Uusi tarina julkaistaan aina maanantaisin. Kukunorin, Taiteen edistämiskeskuksen ja Suomen Gallupin Säätiön kanssa tehdyt Kulttuuriliiteri-podcastit kuuluvat juhlavuoden tarinakokonaisuuteen.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.