Hyppää sisältöön

Rajoilla: Sanni Kurkisuo

Seitsemännessä ja Rajoilla-sarjan viimeisessä podcastjaksossa Jarnon ja HP:n vieraana laulaja-lauluntekijä Sanni Kurkisuo.

Laulaja-lauluntekijä Sanni on oppinut tunnistamaan itsessään vinoutuneita ajattelutapoja, joissa hän laittaa kaikki muut itsensä edelle. Sanni istahtaa podcaststudioon Jarnon ja HP:n seuraksi. Jakson aikana keskustellaan muun muassa herkkyydestä musiikin tekemisen voimana, omien rajojen tunnistamisesta, musiikkimaailman rajojen rikkomisesta ja siitä, kuinka itseä pitäisi muistaa rakastaa myös epäonnistumisen hetkellä.

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

Duudsonit etsivät huhtikuun alussa alkavassa Rajoilla-podcastsarjassa julkisuudesta tuttujen henkilöiden kanssa rajoja, joita ovat joskus joutuneet ylittämään, ja myös oppeja siitä, miten kukin on löytänyt omat rajansa. Sarja on osa Mielenterveyden keskusliiton kanssa tehtävää Hyvän mielen lähettiläs 2021 -yhteistyötä.

Seitsemän osaisessa sarjassa Duudsoneiden vieraina käyvät SanniMikael Gabriel, Pete ParkkonenArman AlizadKalle LambergElina Gustafsson ja Heikki Sorsa. Jokaisessa jaksossa kaksi Duudsonia keskustelee vieraan kanssa niistä rajoista, joita tämä on elämänsä aikana joutunut ylittämään. Kaikki Rajoilla-podcastin jaksot kuunneltavissa nyt Spotifyssa ja katsottavissa YouTubessa!

#rajoillapodcast

Spotify-linkit Rajoilla-podcastin jaksoihin:

5.4.2021 Mikael Gabriel
12.4.2021 Pete Parkkonen
19.4.2021 Elina Gustafsson
26.4.2021 Arman Alizad
3.5.2021 Kalle Lamberg
10.5.2021 Heikki Sorsa
17.5.2021 Sanni

 

Mielenterveyden keskusliitto -logo, 50 tarinaa mielenterveydestä

Mielenterveyden keskusliitto viettää vuonna 2021 50-vuotisjuhlavuottaan ja julkaisee vuoden aikana 50 tarinaa mielenterveydestä. Uusi tarina julkaistaan aina maanantaisin. Vuoden 2021 Hyvän mielen lähettiläiden Duudsoneiden kanssa tehdyt Rajoilla-podcastit kuuluvat juhlavuoden tarinakokonaisuuteen.

Lue lisää Rajoilla-podcastsarjasta.
Tutustu aiemmin julkaisuihin tarinoihin.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.