Hyppää sisältöön

Rajoilla: Mikael Gabriel

Ensimmäisessä Rajoilla-podcastjaksossa Duudsoneiden Jukan ja Jarnon vieraaksi saapuu räppäri Mikael Gabriel, jonka kappaleiden sanoitukset ovat tunnettuja siitä, että räppäri purkaa ajatuksiaan ja tuntojaan biiseihinsä, ja jakaa sitä kautta kokemuksiaan ja vertaistukea kuuntelijoille.

Duudsonit etsivät huhtikuun alussa alkavassa Rajoilla-podcastsarjassa julkisuudesta tuttujen henkilöiden kanssa rajoja, joita ovat joskus joutuneet ylittämään, ja myös oppeja siitä, miten kukin on löytänyt omat rajansa. Sarja on osa Mielenterveyden keskusliiton kanssa tehtävää Hyvän mielen lähettiläs 2021 -yhteistyötä.

 

Toista video YouTubessa (aukeaa uuteen välilehteen)

Seitsemän osaisessa sarjassa Duudsoneiden vieraina käyvät Sanni, Mikael Gabriel, Pete Parkkonen, Arman Alizad, Kalle LambergElina Gustafsson ja Heikki Sorsa. Jokaisessa jaksossa kaksi Duudsonia keskustelee vieraan kanssa niistä rajoista, joita tämä on elämänsä aikana joutunut ylittämään. Uusi jakso julkaistaan aina maanantaisin kello 15.00 Spotifyssa ja YouTubessa.

Spotify-linkit Rajoilla-podcastin jaksoihin:

#rajoillapodcast

5.4.2021 Mikael Gabriel
12.4.2021 Pete Parkkonen
19.4.2021 Elina Gustafsson
26.4.2021 Arman Alizad
3.5.2021 Kalle Lamberg
10.5.2021 Heikki Sorsa
17.5.2021 Sanni

 

Mielenterveyden keskusliitto -logo, 50 tarinaa mielenterveydestä

Mielenterveyden keskusliitto viettää vuonna 2021 50-vuotisjuhlavuottaan ja julkaisee vuoden aikana 50 tarinaa mielenterveydestä. Uusi tarina julkaistaan aina maanantaisin. Vuoden 2021 Hyvän mielen lähettiläiden Duudsoneiden kanssa tehdyt Rajoilla-podcastit kuuluvat juhlavuoden tarinakokonaisuuteen.

Lue lisää Rajoilla-podcastsarjasta.
Tutustu aiemmin julkaisuihin tarinoihin.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.