Hyppää sisältöön

KILTA-jäsenrekisteri

Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistyksilleen tarjoama Kilta-jäsenpalvelu on uudistunut ja tarjoaa muun muassa yhdistysten jäsenlaskujen lähettämisen, seurannan ja hallinnoinnin.

Tarvitseeko yhdistyksenne toimivan jäsenrekisterin ja apua sen käyttöön?

Mielenterveyden keskusliiton KILTA-jäsenrekisteri palvelee teitäkin ja yhdistyksenne saa koulutusta rekisterin käyttöön.

Kilta-jäsenpalvelun tärkein uudistus on myyntireskontra, jonka ansiosta yhdistys voi lähettää laskut jäsenilleen joko paperi- tai sähköpostissa. Myyntireskontrassa voi seurata mm. avoimien ja erääntyneiden laskujen kehitystä sekä hallinnoida niitä. Suoritukset voidaan kirjata joko käsin tai tuoda myyntireskontraan viitetiedostosta, josta ne kohdistetaan laskuihin automaattisesti. Jäsenen laskutustiedot puolestaan näkyvät jäsenen asiakaskortilla.

Uuden järjestelmän ansiosta jäsenhakemuksen voi täyttää yhdistyksen verkkosivulla, ja hakemus tulee käsiteltäväksi suoraan Kilta-rekisteriin. Tämä toki toimii vain, kun yhdistys on ottanut rekisterin käyttöönsä.

Uudistus parantaa myös rekisterin käyttäjän tietosuojaa. Käyttäjä luo itse salasanan, ja voi myös itse vaihtaa sen tarvittaessa. Henkilön tietoihin tehdyistä muutoksista jää tietokantaan muutoshistoria.

Miten järjestörekisteri käyttöön?

Jos käytössänne ei vielä ole KILTA-jäsenrekisteriä, ole meihin yhteyksissä. Rekisterin yhteiskäytöstä tehdään sopimus sähköisellä sopimuslomakkeella.

Sopimukseen on liitettävä mukaan allekirjoitettu pöytäkirjaote, jossa on yhdistyksenne hallituksen päätös KILTA-jäsenrekisterin käyttöönotosta. Ennen sopimuslomakkeen lähettämistä tutustukaa huolellisesti rekisterin käyttöehtoihin, tietosuojaselosteeseen sekä itse sopimukseen.

Sopimus tulee voimaan ja sitoo molempia osapuolia, kun Mielenterveyden keskusliitto on vastaanottanut sähköisen sopimuslomakkeen ja myöntänyt jäsenyhdistykselle rekisterin käyttäjätunnukset. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Käyttäjätunnukset myönnetään käyttökoulutuksen jälkeen.

SOPIMUS
Rekisterin käyttöehdot

Tilaa yhdistyksellesi oma Kilta-koulutus!

Kaikki Kilta -koulutukset toteutetaan vuoden aikana tilauskoulutuksina. Jokaisen koulutuksen sisältö räätälöidään vastaamaan yhdistyksen tarpeita.

Yhdistyksille, joka vasta harkitsevat rekisteriin käyttöönottoa, esitellään ohjelmaa ja vastataan esille tuleviin kysymyksiin.

Yhdistykset, jotka jo käyttävät Kilta-rekisteriä voivat taas oppia uusia toimintoja tai kerrata vielä perusasioita.

Ota yhteyttä järjestelmäkehittäjä Maie Puusaareen ja kerro yhdistyksenne koulutustarpeista. Sovitaan yhdessä koulutussisällöstä ja -ajasta.

Lisätietoja:

Maie Puusaar, maie.puusaar@mtkl.fi

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.