Hyppää sisältöön

Jäseneksi mielenterveysyhdistykseen?

Mielenterveyden keskusliitolla ei ole yksittäisiä henkilöitä jäseninämme, vaan meidän jäseniämme ovat mielenterveysyhdistykset.  Sinä taas voit liittyä yhden tai vaikka useamman mielenterveydyhdistyksen jäseneksi. Mutta tiesitkö, että kun olet jäsenenä jossain alueellisessa tai valtakunnallisessa mielenterveysyhdistyksessä, sinulla on useita ihan käytännön jäsenetuja myös Mielenterveyden keskusliiton puolelta?

1. Nämä eivät maksa sinulle mitään!

 • MTKL-henkilöjäsenkirje tupsahtaa postilaatikkoosi 2 kertaa vuodessa, ihan ilmaiseksi
 • Uusi Alku -kurssiopas eli koko Mielenterveyden keskusliiton maksuton kurssitarjonta ennakkoon sähköpostiisi ennen kaikkia muita

2. Näistä saat alennusta

Oletko varaamassa hotellihuonetta, menossa kylpylään tai vuokraamassa loma-asuntoa? Tässä majoituskohteita, josta saat Mielenterveyden keskusliiton henkilöjäsenenä alennusta. Kiinnostaako mielen hyvinvointi? Löydät myös hyvän mielen lehdestä jäsenetutarjouksen.

Tunne & Mieli -lehti jäsenetuhintaa

Jäsenetu: 50 % alennus normaalihinnasta. Katso jäsenetuhinta täältä: Tunne & Mieli  -hyvinvointilehti.
Lähetä tilauksesi osoitteeseen: tilaukset@tunnejamieli.fi tai soita asiakaspalveluun 050 549 6751 (arkisin ma-to klo 10-14).

Kerro tilatessasi:

 • nimesi
 • postiosoitteesi
 • maksaja ja laskutusosoite (jos eri kuin yllä)
 • puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi
 • jäsenyhdistyksesi

Mielenterveyden keskusliitto

 

 

 

Holiday Club – ja Vierumäki

Jäsenetu: 15 % alennus sopimuskohteiden päivän majoitushinnasta.
Varaus koodilla: MTKL 15 Vierumäen verkkokaupan kautta, osoitteessa: www.vierumaki.fi. Etu voimassa 31.12.2025 saakka.

 • Hotelli Fennada
 • Sporttihotelli Pihkala
 • Hotelli Country Club
 • Ranta mökit
 • Kokoushuvilat Puustelli ja Lehtorila

Sokos Hotels

Jäsenetu: 15 % alennus päivän hinnasta vapaa-ajan matkoilla Sokos Hotelleista ja Suomessa sijaitsevista Radisson Blu- ja Radisson RED -hotelleissa. Hintaetu jäsenille on voimassa vain netin kautta tehdyissä varauksissa.
Varaus koodilla: LIITOT vain verkkokaupan kautta. Tee varaus tästä. Etu on voimassa 31.12.2024 saakka.

GreenStar Hotellit

Jäsenetu: 13 % alennus edullisimmasta päivän huonehinnasta.
Varaus koodilla: GSLIITTO osoitteessa: www.greenstar.fi tai suoraan hotellien vastaanotoista. Etu on voimassa toistaiseksi.

 • Hotel Joensuu, joensuu@greenstar.fi
 • Hotel Jyväskylä, jyvaskyla@greenstar.fi
 • Hotel Lahti, lahti@greenstar.fi
 • Hotel Oulu, oulu@greenstar.fi
 • Hotel Vaasa, vaasa@greenstar.fi

3. VIP – Vain jäsenille

Muutamat kurssimme ja tapahtumamme ovat jäsentemme etuoikeus, esimerkiksi erilaiset kulttuurikurssit. Jäsenenä voit hakea mukaan myös yhdistysväen yhteiseen tapahtumaan Valtakunnallisille yhdistyspäiville tai perehtyä yhdistystoimintaan koulutuksissamme. Salibandyturnaus Liikettä palloon! järjestetään taas vuosittain Tampereella.

4. Voit hakea taloudellista tukea lomailuun

Vaikka taloustilanteesi olisi tiukka, sinulla voi silti olla mahdollisuus lomaan. Mielenterveyden keskusliitto ja Maaseudun terveys- ja lomahuolto tarjoavat mahdollisuuden taloudellisesti tuettuun lomaan mielenterveysongelmia kokeville ja heidän perheilleen. Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Hae lomia tapahtumakalenterista hakusanalla Irtiotto arjesta.

Lisätiedot

Neuvontapuhelin 0203 919 20 tai etsi kursseja tapahtumakalenteristamme hakusanalla: ”Irtiotto arjesta”.

5. Jätät oman sormenjälkesi

Kun kuulut jäsenyhdistykseen, annat samalla valtakirjan Mielenterveyden keskusliitolle tärkeään edunvalvontatehtävään. Vaikutamme yhteisesti mielenterveysongelmia kokevien ja heidän läheistensä oikeuksiin ja olemme mukana asiantuntijoina ja kokemusasiantuntijoina kun puhutaan mielenterveysasioista ja kehitetään palveluita. Mielenterveyden keskusliitto tarjoaa myös neuvontaa ja koulutuksia, jotta jokainen saisi toipumiseen tarvitsemansa tuen ja avun. Kun olet mukana, autat meitä toimimaan ja jätät oman sormenjälkesi yhteiskuntaan!

Tervetuloa jäseneksi!

Hienoa, jos haluat liittyä jäseniksi mielenterveysyhdistykseen. Kun liityt yhdistykseen, saat hyödyksi yllä olevat jäsenedut ja voit osallistua mielenterveysyhdistyksen toimintaan.

Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä sinua lähimpään yhdistykseen. Yhdistyksen löydät alla olevan linkin kautta. Täytä hakusanaksi paikkakunta.

Hae ja tutustu yhdistyksiin >

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.