Hyppää sisältöön

Jäseneksi mielenterveysyhdistykseen?

Mielenterveyden keskusliitolla ei ole yksittäisiä henkilöitä jäseninämme, vaan meidän jäseniämme ovat mielenterveysyhdistykset.  Sinä taas voit liittyä yhden tai vaikka useamman mielenterveydyhdistyksen jäseneksi. Mutta tiesitkö, että kun olet jäsenenä jossain alueellisessa tai valtakunnallisessa mielenterveysyhdistyksessä, sinulla on useita ihan käytännön jäsenetuja myös Mielenterveyden keskusliiton puolelta?

1. Nämä eivät maksa sinulle mitään!

  • MTKL-henkilöjäsenkirje tupsahtaa postilaatikkoosi 2 kertaa vuodessa, ihan ilmaiseksi
  • Uusi Alku -kurssiopas eli koko Mielenterveyden keskusliiton maksuton kurssitarjonta ennakkoon sähköpostiisi ennen kaikkia muita

2. Näistä saat alennusta

  • Oletko varaamassa hotellihuonetta, menossa kylpylään tai vuokraamassa loma-asuntoa? Saat 15 % jäsenalennuksen Holiday Club – kohteissa sekä Vierumäen hotelleissa: Fennada ja Country Club.
    Varaukset: Holiday Club: www.holidayclubresorts.com tunnuksella Mielenterveyden keskusliitto. Vierumäki: www.vierumaki.fi / majoitukset. Syötä tunnus MTKL15 koodikenttään. Etu voimassa 31.12.2023 saakka.
  • Saat tilata Tunne & Mieli – hyvinvointilehden alennettuun jäsenhintaan.

3. VIP – Vain jäsenille

Muutamat kurssimme ja tapahtumamme ovat jäsentemme etuoikeus, esimerkiksi erilaiset kulttuurikurssit. Jäsenenä voit hakea mukaan myös Valtakunnallisille yhdistyspäiville tai perehtyä yhdistystoimintaan koulutuksissamme. Meillä on lisäksi urheilu- ja kulttuurikilpailuita, joihin pääset osallistumaan kun olet jäsen.

4. Voit hakea taloudellista tukea lomailuun

Vaikka taloustilanteesi olisi tiukka, sinulla voi silti olla mahdollisuus lomaan. Mielenterveyden keskusliitto ja Maaseudun terveys- ja lomahuolto tarjoavat mahdollisuuden taloudellisesti tuettuun lomaan mielenterveysongelmia kokeville ja heidän perheilleen. Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Hae lomia tapahtumakalenterista hakusanalla Irtiotto arjesta.

Lisätiedot

Neuvontapuhelin 0203 919 20 tai etsi kursseja tapahtumakalenteristamme hakusanalla: ”Irtiotto arjesta”.

5. Jätät oman sormenjälkesi

Kun kuulut jäsenyhdistykseen, annat samalla valtakirjan Mielenterveyden keskusliitolle tärkeään edunvalvontatehtävään. Vaikutamme yhteisesti mielenterveysongelmia kokevien ja heidän läheistensä oikeuksiin ja olemme mukana asiantuntijoina ja kokemusasiantuntijoina kun puhutaan mielenterveysasioista ja kehitetään palveluita. Mielenterveyden keskusliitto tarjoaa myös neuvontaa ja koulutuksia, jotta jokainen saisi toipumiseen tarvitsemansa tuen ja avun. Kun olet mukana, autat meitä toimimaan ja jätät oman sormenjälkesi yhteiskuntaan!

Tervetuloa jäseneksi!

Hienoa, jos haluat liittyä jäseniksi mielenterveysyhdistykseen. Kun liityt yhdistykseen, saat hyödyksi yllä olevat jäsenedut ja voit osallistua mielenterveysyhdistyksen toimintaan.

Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä sinua lähimpään yhdistykseen. Yhdistyksen löydät alla olevan linkin kautta. Täytä hakusanaksi paikkakunta.

Hae ja tutustu yhdistyksiin >

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.