Hyppää sisältöön

Tietoa tapahtumasta

Liikettä palloon 2024! järjestetään Tampereella. Tapahtumassa ratkeaa perinteisten mestaruusmitalien kohtalo salibandyn harraste- sekä kilpasarjassa. Otteluiden lomassa jaetaan tietoa myös liikunnan ja terveiden elintapojen merkityksestä hyvinvointiin ja jaksamiseen. Turnaus on hyvä paikka kohdata muita joukkueita, kokea liikunnan iloa, onnistumisia ja mukavaa yhdessäoloa.

Liikettä palloon! 2024

Aika: 18.5.2024
Paikka: Kauppi Sports Center, Kuntokatu 17, Tampere
Laji: Salibandy
Ilmoittautumisaika: Ilmoittautuminen vuoden 2024 osalta on päättynyt!

Katso tai tulosta:
Tapahtumaesite
Salibandyn pelisäännöt

Kuka voi osallistua tapahtumaan?

Tapahtumaan on tervetulleita kaikki mielenterveysyhdistysten ja mielenterveysalan joukkueet. Joukkueen pelaajat voivat olla sekä miehiä että naisia.

Lajit ja sarjat

Tapahtuman lajina on salibandy, jossa on valittavana kaksi eri sarjaa. Joukkueet voivat itse päättää kumpaan sarjaan ilmoittautuvat. Viime vuoden harrastesarjan voittaja nousee automaattisesti kilpasarjaan. Pelipaikkana toimii Kauppi Sports Center.

  • Kilpasarja
  • Harrastesarja

Huom! Mielenterveyden keskusliitolla on oikeus yhdistää tai perua sarja ilmoittautumisajan päätyttyä, mikäli joukkuemäärä tiettyyn sarjaan jää liian pieneksi.

Turnaussääntöjä voi tiedustella Kati Rantoselta sähköpostilla kati.rantonen@mtkl.fi.

Osallistumismaksut

  • Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistykset 50 €/joukkue (kaikkien joukkueen pelaajien tulee olla yhdistyksen jäseniä)
  • Muut mielenterveysalan joukkueet 150 €/ joukkue

Osallistumismaksu laskutetaan yhdistyksiltä turnauksen jälkeen.

Peruutusehdot

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa ilmoittautumisajan jälkeen, heiltä laskutetaan osallistumismaksun määrä. Otteluohjelma lähetetään joukkueen yhteyshenkilölle, kun turnausaikataulu on saatu laadittua.

Majoitus

Yhteismajoitusta ei ole järjestetty, vaan majoitusta tarvitsevat joukkueet varaavat itse majoituksen haluamastaan paikasta. Majoitus- ja matkakulut jäävät joukkueiden itsensä maksettavaksi.

Ruokailu

Tapahtuman osallistujille järjestetään ruokailumahdollisuus paikan päällä. Ruokailusta lähetetään joukkueille tietoa ilmoittautumisajan päätyttyä. Lounasvaraukset tulee tehdä etukäteen.

Lisätietoja tapahtumasta:
Kati Rantonen
kati.rantonen@mtkl.fi
046 920 6427

Turnauksen toimitsija- ja erotuomaritehtävistä vastaa Tampereen Ilves.

> Palaa etusivulle