Hyppää sisältöön

Tietoa tapahtumasta

Liikettä palloon 2023! järjestetään Tampereella. Tapahtumassa ratkeaa perinteisten mestaruusmitalien kohtalo salibandyn ja kävelyfutiksen merkissä. Otteluiden lomassa jaetaan tietoa liikunnan ja terveiden elintapojen merkityksestä hyvinvointiin ja jaksamiseen. Turnaus on hyvä paikka kohdata muita joukkueita, kokea liikunnan iloa, onnistumisia ja mukavaa yhdessäoloa.

Liikettä palloon! 2023

Aika: 10.– 11.6.2023
Paikat: Kauppi Sports Center, Kuntokatu 17, Tampere ja Kaupin urheilupuisto, Kuntokatu 24 B, Tampere
Lajit: Salibandy/lauantai ja kävelyfutis/sunnuntai. Osallistua voi kumpaan päivään tahansa.
Huom! Kävelyfutis on peruttu vähäisen osallistumisen takia.
Ilmoittautuminen: Päättynyt

Katso ja tulosta:

Seuraa suoraa tulospalvelua
Tapahtumaesite
Salibandyn 10.6. otteluohjelma
Salibandyn pelisäännöt

Kuka voi osallistua tapahtumaan?

Tapahtumaan on tervetulleita kaikki mielenterveysyhdistysten ja mielenterveysalan joukkueet. Joukkueen pelaajat voivat olla sekä miehiä että naisia. Osallistua voi kumpaan päivään tahansa. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lajit ja sarjat

Lauantaina 10.6. lajina on salibandy, jossa on valittavana kaksi eri sarjaa. Joukkueet voivat itse päättää kumpaan sarjaan ilmoittautuvat. Viime vuoden harrastesarjan voittaja nousee automaattisesti kilpasarjaan. Pelipaikkana toimii Kauppi Sports Center.

  • Kilpasarja
  • Harrastesarja

Sunnuntaina 11.6. lajina on kävelyfutis. Kävelyfutiksessa kaikki joukkueet pelaavat samassa sarjassa. Pelit pelataan Kaupin urheilupuiston kentällä.

Huom! Kävelyfutis on peruttu vähäisen osallistumisen takia.

Mielenterveyden keskusliitolla on oikeus yhdistää tai perua sarja ilmoittautumisajan päätyttyä, mikäli joukkuemäärä tiettyyn sarjaan jää liian pieneksi.

Turnaussääntöjä voi tiedustella Kati Rantoselta sähköpostilla kati.rantonen@mtkl.fi.

Osallistumismaksut

  • Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistykset 50 €/laji/joukkue (kaikkien joukkueen pelaajien tulee olla yhdistyksen jäseniä)
  • Muut mielenterveysalan joukkueet 150 €/laji/ joukkue

Osallistumismaksu laskutetaan yhdistyksiltä turnauksen jälkeen.

Peruutusehdot

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa ilmoittautumisajan jälkeen, heiltä laskutetaan osallistumismaksun määrä. Otteluohjelma lähetetään joukkueen yhteyshenkilölle, kun turnausaikataulu on saatu laadittua.

Majoitus

Yhteismajoitusta ei ole järjestetty, vaan majoitusta tarvitsevat joukkueet varaavat itse majoituksen haluamastaan paikasta. Majoitus- ja matkakulut jäävät joukkueiden itsensä maksettavaksi.

Ruokailu

Turnausviikonlopun ruokailut järjestetään paikan päällä. Ruokailusta lähetetään joukkueille tietoa ilmoittautumisajan päätyttyä. Lounasvaraukset molemmille päiville tulee tehdä etukäteen.

Lisätietoja tapahtumasta:
Kati Rantonen
kati.rantonen@mtkl.fi
046 920 6427

Turnauksen toimitsija- ja erotuomaritehtävistä vastaa Tampereen Ilves.

> Palaa etusivulle