Hyppää sisältöön

Strategia apuna toiminnassa

Mielenterveyden keskusliiton strategia on yhdistystoiminnan työkalu, joka auttaa linjaamaan myös jäsenyhdistysten toimintaa. Se on tehty palvelemaan jäsenyhdistyksiämme.Yhdistykset voivat hyödyntää strategiaa, kun ne suunnittelevat toimintaansa ja tekevät omia toimintalinjauksiaan.

Yhdistystoiminnan strategian tavoitteena on ohjata jäsenyhdistysten toimintaa ja määrittää järjestötoiminnan tavoitteet ja keinot, joilla yhteisiin tavoitteisiin pääsemme. Samalla strategia määrittää mittarit, joilla toimintaa mitataan. Tämä on tärkeää etenkin siksi, että jäsenyhdistysten tekemä vapaaehtoistoiminta ja sen vaikutukset saadaan kuvattua ja jotta yhdistykset olisivat osaavia ja asiantuntevia toimijoita omalla paikkakunnallaan tai alueellaan.

Yhdistystoiminnan strategia on tehty keskusliiton strategian pohjalta yhdessä jäsenyhdistysten edustajien kanssa.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.