Hyppää sisältöön

Varat vähissä: Ruoka-apua?

Välillä tai säännöllisesti rahasta voi tehdä niin tiukkaa, että se ei oikein riitä edes välttämättömään. Syömättä ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan sinulla on mahdollisuus saada apua ensihätään oman paikkakuntasi ruoka-aputoimijoilta.

Huom! EU:n ruoka-apu -ohjelma, jonka yhteydessä jaettiin elintarvikekasseja on päättynyt. Aineellinen apu jatkuu alla olevin tahojen kesken. Apu toteutetaan jakamalla 40 euron suuruisia maksukortteja päivittäistavarakauppoihin.

Missä maksukortteja jaetaan? Alueellasi saattaa toimia hankkeessa mukana oleva järjestö. Maksukorteista kannattaa kysyä suoraan kortteja jakavilta tahoilta.

Suomen Helluntaikirkko
Suomen Punainen Risti
Vihreä Keidas ry
Ryhmähanke: Kirkkopalvelut ry ja Pohjois-Karjalan hyvinvointialue 

Löydä lähimmät ruokajakelupisteet!

Ruoka-apu.fi -verkkopalvelusta löydät ajantasaiset tiedot eri puolellä Suomea järjestettävistä ruoka-aputapahtumista ja yhteisöllisistä ruokailuista. Ruoka-aputapahtumat löydät tästä. Lisää hakukenttään vain oma paikkakuntasi.

Lisätietoa
Silja Lepistö, silja.lepisto@mtkl.fi, 040 5000 822

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.