Hyppää sisältöön

Pomput vuosien varrella

Tutustu Vuoden Pomppu -palkinnon voittajiin vuosien varrelta. Mistä yhdistyksestä seuraava?

2022 Mielenterveysyhdistys Kaippari ry

Vuoden Pomppu 2022 -palkinto myönnettiin mielenterveysyhdistys Kaipparille innovatiivisesta ja aktiivisesta toiminnasta mielenterveyden hyväksi.

Sepi Sundman ja Marjo Karjalainen pitelevät Vuoden Pomppu -pokaalia.
Vuoden Pomppu 2022:Mielenterveysyhdistys Kaippari ry

2021 Kiuruveden Varapäre

Vuoden Pomppu -palkinto myönnettiin Kiuruveden Varapäreelle innovatiivisesta ja aktiivisesta toiminnasta mielenterveyden hyväksi.

Vuoden Pomppu 2021: 2021 Kiuruveden Varapäre.

2020 Rauman Friski Tuult

Vuoden Pompuksi ehdolle asetetuista yhdistyksistä Rauma erottui erityisesti yhteisöllisyydellä. Lisäksi yhdistys kehitti uusia korona-ajan toimintamalleja, joita jaettiin myös toisille hyödynnettäväksi. Palkinto luovutettiin ensimmäisen kerran etänä Facebook-liven kautta.

Vuoden Pomppu 2020: Rauman Friski Tuult ry. Kuvassa Olavi Sydänmaanlakka (vas.) ja Markus Lustig (oik.). Taustan näytöllä Rauman yhdistysväkeä seuraamassa palkinnon luovutusta.

2019 Taiteen Sulattamo

Yhdistyksen vahvuudet ovat teatterissa, näyttämö- ja performanssitaiteessa, sekä niiden yhdistämisessä osaksi mielenterveyden häiriöistä toipumista. Yhdistyksen toiminta on kasvavaa, vakiintuvaa ja se on avannut hyvin tuloksin uusia hankkeita omassa toiminnassaan.

Eveliina_Lafghani Vuoden Pomppu
Vuoden Pomppu 2019: Taiteen Sulattamo. Kuvassa Eveliina Lafghani, yhdistyksen toiminnanjohtaja.

2018 Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso

Yhdistys on vasta alle vuoden ikäinen, mutta on onnistunut kasvattamaan jäsenmääränsä vauhdilla jo lähes 300 jäseneen ja luomaan poikkeuksellisen vahvan yhteistyöverkoston.

Kuvassa Markus Lustig, Mai Peltoniemi ja Olavi Sydänmaanlakka
Vuoden Pomppu 2018: Disso ry. Keskellä Mai Peltoniemi, Disson puheenjohtaja. Palkintoa jakamassa Markus Lustig (vas.) ja Olavi Sydänmaanlakka (oik.).

2017 Ristiinan mielenterveysyhdistys Risla

Rislan vahvuuksia ovat mm. yksinäisyyden torjunta ja monipuoliset Suomi 100 -tempaukset.

Vuoden Pomppu 2017: Ristiinan Risla

2016 Mikkelin Virike

Mikkelin Virike ry toteutti omin voimin Mielestään kärsineet-videon. Video kuvaa uudella, humoristisella otteella mielenterveyskuntoutujien suhdetta hoitojärjestelmään.

Vuoden Pomppu 2016: Mikkelin Virike

2015 Siikalatvan mielenterveysyhdistys Suopursut

Siikalatvan mielenterveysyhdistys Suopursut ry nosti jäsenmääränsä reilussa vuodessa lähes kymmenkertaiseksi.

Vuoden Pomppu 2015: Siikalatvan Suopursut.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.