Hyppää sisältöön

Tukea lomaan: Irtiotto arjesta

Olisi mukava lomailla hetki arjen pyörteistä ja huolista. Vaihtaa kokonaan maisemaa. Viettää lomaa ja pitää pientä taukoa tavallisesta mukavassa ympäristössä, vaivattomasti, ilman kiireitä ja hässäköitä. Istua valmiiseen pöytään. Mutta ei varaa. Jos taloustilanteesi on heikko, sinulla voi silti olla mahdollisuus lomaan.

Mielenterveyden keskusliitto ja Maaseudun terveys- ja lomahuolto MTHL ry tarjoavat mahdollisuuden taloudellisesti tuettuun lomaan mielenterveysongelmia kokeville ja heidän perheilleen. Lomiin sisältyvät majoitus, ruokailut ja monenlaiset harrastusmahdollisuudet.

Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Mahdollisuuksia on sekä perheen kanssa että ihan itsekseen lomalle haluaville.

Lue lisää ja tutustu lomien ajankohtiin. Kesällä, syksyllä vai talvella? Mikä olisi sinulle sopivin hetki?

Kurssikalenterimme:  Etsi ” Irtiotto arjesta”

Lue lisää ja hae lomalle

Kysy lisää

MTLH ry
Sähköpostilla: lomat@mtlh.fi
Puhelimitse: 010 2193 460 (ark. klo 9–13)

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.