Hyppää sisältöön

Vuoden Pomppu-palkinto

Mielenterveyden keskusliitto myöntää vuosittain mielenterveystyössä ansioituneelle jäsenyhdistykselleen Vuoden Pomppu -yhdistyspalkinnon. Tunnustuksella palkitaan merkittävästä oman jäsenistön tai laajemman mielenterveystyön hyväksi tehdystä työstä. Palkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015.

Ehdota Vuoden Pomppua 2024!

Vuoden Pomppu on kiertopokaali, joka luovutetaan sen saajalle vuodeksi. Palkintoon kaiverretaan kaikkien sen saaneiden mielenterveysyhdistysten tiedot. Vuoden 2024 Pompun saaja julkistetaan elokuussa Joensuussa järjestettävien Valtakunnallisten yhdistyspäivien yhteydessä perjantaina 23.8.2024.

Ehdotuksia otetaan vastaan 1.3.–7.6.2024 välisenä aikana.

Mielenterveyden keskusliiton järjestötoiminnan kehittämisryhmä tekee valinnan ehdotusten perusteella. Tänä vuonna työryhmä kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  • järjestön monipuolinen toiminta, muuntautumiskyky sekä toimintaan osallistuvien määrä
  • järjestön alueellaan tekemä vaikuttamistyö ja konkreettinen yhteistyö

Ehdota Vuoden Pomppua 2024 viimeistään 7.6. mennessä!

Vuoden Pomppu 2023 myönnettiin Porin mielenterveysyhdistys Hyvikselle

Vuoden Pomppu 2023 -palkintomyönnettiin yhdistykselle innovatiivisesta ja aktiivisesta mielenterveystyöstä eri puolilla Satakuntaa, Porin lisäksi Ulvilassa, Kokemäellä ja Harjavallassa ja pian myös Eurassa ja Kankaanpäässä.
Lue lisää yhdistyksen toiminnasta!

Kuvassa Hyviksen rahastonhoitaja Kai Kotiranta ja oikealla toiminnanjohtaja Pia Vahekoski. He hymyilevät ja pitävät käsissään isoa pokaalia.

Kuvassa vasemmalla Hyviksen rahastonhoitaja Kai Kotiranta ja oikealla toiminnanjohtaja Pia Vahekoski.Vuoden Pomppu julkistettiin nyt yhdeksännen kerran.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää aina ensimmäisenä kuulumisemme, saada tapahtumatietomme ja muut ajankohtaiset mielenterveyskentän uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme. Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.